DreherFeszt: sörspecialitások és koncertek a sörgyárban

2016-08-25 13:16:40

 


Ötféle, csak a DreherFeszten elérhető sörspecialitás, háromféle friss, egyenesen a főzés, szűrés után érkező tanksör, a tavalyinál háromszor több sörcsap és csapos, valamint Péterfy Bori, a Superstereo, a Vad Fruttik és számos más fellépő várja a DreherFeszt látogatóit pénteken és szombaton a Dreher Sörgyárban.

   
Az immár kétnaposra bővült rendezvényre a kőbányai sörgyár sörfőző mesterei több hónapos előkészítő munka, ízteszt és válogatás után alkottak meg csak a fesztiválon kóstolható főzeteket - közölték az MTI-vel a szervezők.
   

Kóstolható lesz a testes, füstös-kesernyés-karamellás ízvilágú, félbarna Dreher Legend és az enyhén gyümölcsös, kellemes aromájú Dreher Red, amely vörösesbarna színéről kapta nevét. A különleges ízhatások kedvelőnek készült a Dreher Floral, melyben a bodzavirág édeskés és a komló kesernyés zamatai párosulnak, a hidegkomlós eljárással, Colombus komló hozzáadásával készülő Dreher Amerikai Komlós pedig a sörgyár új termékeként a polcokra is kikerül majd, ám csak a DreherFeszten kóstolható meg pasztörizálás nélküli, tanksör változatban.
  

A Dreher Amerikai Komlós Tanksör mellett a Calypso komlóval készülő Dreher Hidegkomlós Tanksör és a klasszikus Dreher Tanksör is megtalálható majd a kínálatban.
   

Erősödik a fesztivál zenei palettája is, hiszen idén már két színpadon, valamint a hordókból és raklapokból felépített Rocklap kocsmában is zajlanak a koncertek és partik pénteken éppúgy, mint szombaton.
   

Míg a kisszínpadon olyan Dj-k és fellépők váltják egymás, mint például a RIOT!, DJ Izil, a Mindigmás, a Basket Case vagy a Loving Arms, a nagyszínpadon fellép a Péterfy Bori & Love Band, a Vad Fruttik, Zagar, az Ivan & The Parazol, az Akkezdet Phiai, a The Biebers és a Margaret Island, valamint a DreherFeszt hivatalos dalát jegyző SuperStereo is, amely vendégként köszönti majd a színpadon a Fedezd fel! című dalban közreműködő KRSA-t, azaz Tóth Kristófot, a PASO énekesét is - árulták el a fesztivál szervezői.
   

A DreherFesztre ingyenes buszjáratok közlekednek az esemény alatt az Örs vezér terétől. A kétnapos helyszíni jegy 3500, az egynapos 2000 forintba kerül, és egy, illetve két korsó sörre beváltható kupont is magába foglal.
   

További információ a jegyvásárlásról, elővételről és a rendezvényről a www.dreherfeszt.hu honlapon található.


(Forrás: MTI)


Hír megosztása