JP Auto-JKSE – ASE: így látták a játékosok

2017-12-11 16:13:30

 

 

A szombati, ASE elleni hazai mérkőzést követő sajtótájékoztatón a két vezetőedző mellett mindkét oldalról egy-egy játékos is értékelte a látottakat. Fotó: Gémesi Balázs.


Tőlünk a padról beszálló és 9 pontot szerző Kerpel-Fronius Balázs érthetően nem volt túl boldog:


- Sajnos rosszul kezdtük a találkozót, s ez végig rányomta bélyegét a találkozóra. Egyénieskedve kezdtünk, s dobásaink is rendre célt tévesztettek. Mindig akkor tudtunk felzárkózni, amikor csapatként funkcionáltunk. Végig rohantunk az eredmény után, s ez nagyon sok energiánkat felemésztette. A paksiak jól használták ki hibáinkat és megérdemelten győztek. A folytatásban, a hátralévő idei mérkőzéseinken csapatként kell játszanunk, s akkor lesz esélyünk a második és harmadik győzelmünk begyűjtésére, de az ellenfelek ismeretében ez nem ígérkezik könnyűnek.


A paksiak játékosa, a válogatott Ruják András, aki szintén a padról szállt be a mérkőzésbe és 20 ponttal a legeredményesebb kosarasa lett a találkozónak, természetesen sokkal elégedettebb volt a mérkőzést követő sajtótájékoztatón:


- Nagyon kellett már nekem egy ilyen teljesítmény, mert az előző mérkőzéseken nem nagyon sikerültek a dobásaim. Most viszont nagyon jól éreztem magam a pályán, s örülök hogy ilyen teljesítménnyel járulhattam hozzá csapatom sikeréhez. Nem volt könnyű mérkőzés, mert hiába vezettünk végig, a Jászberény mindig felzárkózott. A mérkőzés kulcspillanataiban viszont jó döntéseket hoztunk, s mindig volt valaki, aki átsegítette a gárdát a holtpontokon. Idegenben nem könnyű nyerni, s ez a mai egy igen értékes győzelem számunkra.


Szántai Tibor


Hír megosztása