Jól kezdték az évet birkózóink

2018-01-15 11:46:30

 


A január 13-án, Érden rendezett nemzetközi meghívásos versennyel kezdték a 2018-as évet a Jászberényi BC gyermek korosztályos versenyzői. A viadalon négy fővel képviseltette magát városunk, s ketten a legjobbnak bizonyultak súlycsoportjukban.


Remekül szerepeltek az Érd Kupa Nemzetközi Meghívásos Birkózóversenyen a Jászberényi Birkózó Club fiataljai. Száraz Tibor négy tanítványa indult a viadalon, melyen igen népes mezőny állt rajthoz. A 26 kilósok súlycsoportjában például 22-en küzdöttek a helyezésekért. A gyermek korosztály (2009-2010-es születésű fiatalok) versenyzőinek új évi bemutatkozó versenye két helyezést és két első helyet hozott a mieink számára. Tugyi Zéténnyel és Gajdos-Kovács Koppánnyal nem bírtak az ellenfelek, s dicséretet érdemel a másik két fiatal. Lagzi-Kovács Balázs és a Baráth Hunor is. A versenyre Tugyi József és Lagzi-Kovács Balázs kísérte el a fiúkat.

alt

 A berényi csapat, Tugyi József, Tugyi Zétény, Gajdos-Kovács Koppány, Baráth Hunor, ifj.  Lagzi-Kovács Balázs és Lagzi-Kovács Balázs, érthetően vidáman állt a versenyt követően a fényképezőgép elé
A jászberényi fiatalok eredményei:


26 kg: 8. Lagzi-Kovács Balázs


29 kg: 6. Baráth Hunor


32 kg: 1. Tugyi Zétény


35 kg: 1. Gajdos-Kovács Koppány


A sikeres versenyzőknek és edzőjüknek, kísérőiknek olvasóink nevében is gratulálunk!Szántai Tibor


Hír megosztása