Élelmiszer házhozszállítás, avagy miért válasszuk ezt az alternatívát?

 Élelmiszer házhozszállítás gyorsan és biztonságosan

Úgy gondolom a jelenleg kialakult helyzetben mindenképpen fokozottan fontos a saját egészségünkre tenni a hangsúlyt, ugyanis a kialakult járványhelyzet függvényében kiváltképpen veszélyes heti több ízben olyan zsúfolt helyekre járni, mint az élelmiszer boltok, gyógyszertárak, drogériák. Én személy szerint úgy látom, hogy a járványhelyzet miatt érdemes lenne minden ilyen jellegű vásárlást online elintézni és az élelmiszer házhozszállítás alternatíváját választani így abszolúte nem vegyülni a tömeggel, miután példának okáért a sorban állás kifejezetten kockázatos és abszolút nem veszélytelen. Nyilvánvalóan, ha hirtelenjében van szükségünk valamire és nem tudjuk elkerülni az adott területet elmehetünk bevásárolni, de ilyenkor véleményem szerint mindenképpen ajánlatos a kesztyű és a maszk viselete. De alapvetően én mindenképpen inkább az online bevásárlást pártolom, mivel nem csak, hogy sokkal praktikusabb, de emellett jobban meg is éri ezt az opciót választani. Hiszen az egészségünk érdekében mindent el kell követnünk, hogy azt megóvjuk és védelmezzük. Én személy szerint éppen ezért kerülném a tömeget és inkább választanám az online rendelés alternatíváját. Az alábbiakban az élelmiszer házhozszállításról írnék röviden.

Az élelmiszer házhozszállítás alternatívája, avagy az az online bevásárlás

 Fontos tudni, hogy az olyasfajta nagyobb cégek, mint az Auchan vagy a Tesco már olyan szinten túl vannak terhelve, hogy abszolút nem tudnak házhoz szállítási lehetőségre időpontot adni, hiszen annyira túl vannak terhelve megrendelés ügyileg. Éppen ezért érdemes inkább olyasfajta kisebb cégeket, illetve magán vállalkozókat megkeresni, akik szintén rendelkeznek élelmiszer webáruházzal de miután nem tudnak annyi embert elérni, közel sem annyira túl terheltek, mint a nagyobb múlttal és hírnévvel rendelkező társaik. Véleményem szerint nem csupán azért érdemes kisebb cégektől vásárolni, mert kevésbé túlterheltek, hanem a támogatás miatt is. Hiszen nekik is óriási kiesés és azzal, hogy esetleg egy magán vállalkozótól rendelünk, már tettünk is egy lépést afelé, hogy fent maradjon a magyar gazdaság.

Az élelmiszer webáruházak egyébként meglehetősen egyszerűen működnek. A honlapjukon fel vannak sorolva kategóriánként a termékek, melyeket a virtuális kosarunkba tudunk helyezni, majd ezt követően lehetőség szerint bankkártyás online fizetés esetében tudjuk ezt kifejezni, de aki esetleg annyira nem bízik meg az internetes fizetésben, keressen olyan céget ahol lehetőség van a házhoz szállítás után kérni a fizetési lehetőséget.

Élelmiszer házhozszállítás, avagy az élelmiszer webáruházak

Úgy gondolom, feltétlen érdemes az élelmiszer házhoz szállítás lehetőségét kipróbálni. Ugyanis ebben az esetben a dolgunk mindössze annyi, hogy a kiválasztott üzlet honlapján kiválogatjuk a számunkra szükséges élelmiszereket és ezek után házhoz rendeljük őket, mely általában 48 órán belül kiszállításra kerül. Ez persze elképzelhető, hogy a jelenlegi vészhelyzet miatt némileg növekszik, de mint említettem a fentiekben, éppen ezért érdemes a kisebb cégek, esetleg magánvállalkozók házhoz szállítását igénybe venni. Természetesen én magam nem próbáltam még minden cég élelmiszer webáruházát, így nyilván nem tudok úgy nagy általánosságban nyilatkozni. De személy szerint a Chef Market (https://www.chefmarket.hu/) élelmiszer webáruházával illetve házhoz szállításával abszolút meg voltam elégedve, így az említett cég szolgáltatásait mindenképpen tudom ajánlani.

A Chef Market élelmiszer házhozszállítása

A Chef Market élelmiszer webáruháza meglehetősen kiváló kínálattal rendelkezik illetve emellett a házhoz szállítási alternatívájával én abszolút meg voltam elégedve. Érdemes tudni, hogy az ország egész területére még nem szállítanak, csak Pest megyére, a megrendeléstől mintegy 48 órán belül pedig egészen biztosan elvégzik a megrendelés házhoz szállítását. Fontos tudni, hogy a vásárlás végösszegének minimum 10.000 Ft-nak kell lennie, az adott összeg alatt nem vállalnak házhoz szállítást. Érdemes megemlíteni, hogy 30.000 feletti vásárlás esetén ingyen házhoz szállításra van lehetőség, ez alatt az összeg alatt 1990 Ft. Én személy szerint maximálisan tudom ajánlani a Chef Market élelmiszer webáruházának a szolgáltatásait, nekem maximálisan bevált mind maga a weboldal, mind a vásárlást követő procedúra, és mind az élelmiszerek minősége. Mindenképpen ez után is ezt az alternatívát fogom választani, hiszen maximálisan meg voltam elégedve a teljes szolgáltatással. Akit esetleg bővebben érdekelne ez a lehetőség az látogasson-e a Chef Market weboldalára.