Tom Ford szemüveget vettem!

Azt mondják, egy olyan embernek, mint én, nem áll jól a szemüveg, mert túl komoly lenne úgy. Azt is sokszor hallottam már, hogy elrontaná a jóképű kinézetemet. Azonban nekem titkos vágyam volt mindig is a szemüveg. Nem azt mondom, hogy Harry Potter hozta meg hozzá a kedvem, sokkal inkább Superman menő, és valahol stréber kinézetét irigyeltem. Nappal egyszerű ember, ha vészhelyzet van, szuperhős. Habár, róla az egyszerű „ember” kifejezés kicsit téves volt a részemről. A lényeg azonban, hogy Tom Ford szemüveget vettem. Nem mondom, nem sűrűn örülhetnek emberek annak, hogy elromlott a látásuk. Az enyém egyébként nem olyan rossz, ez az első szemüvegem. Korábban tökéletes látásom volt, de aztán történt valami, ami megváltoztatta a dolgot. Az rpg játékok. Tudom, az internet meg a játékok is lehetnek addiktív hatással az ember, és velem pont ez történt. Baráti nyomásra vettem egy ilyen játékgépet, aminek a márkáját most nem említeném, csak hogy ne lógjak ki. Aztán megvettem az első játékomat, elkezdtem lövöldözni, küldetéseket csinálni… Egyszerűen beleszerettem a dologba. Ott élhettem harcosként, robotként, gyilkolhattam zombikat. Imádom, még most is. Minden este (kit akarok becsapni, hajnalban) bevérzett szemmel mentem az ágyba, mert a játék hevében elfelejtettem pislogni. Sőt, még kicsit tudatos is volt a dolog a részemről, mert féltem, hogy az ellenség egy pislantásnyi idő alatt is letarolni. Elkezdtem csapatban játszani, ami csak még jobban adta alám a lovat. Ezek a srácok állandóan fent voltak, állandóan játszottak, én pedig nem akartam a leggyengébb láncszem lenni, így én is azt tettem, amit ők, és egész nap a gép előtt ültem. Sajnos néhány hónappal később meglett a böjtje a dolognak, most tíz kilóval nehezebb vagyok és szemüveges. Azt hiszem, van a kockákról egy általános kép, amit most nem részleteznék, de egy nap a tükörbe néztem, és elkezdtem arra a fickóra hasonlítani. Úgyhogy valami menő szemüveg kellett, meg egy kondibérlet. A kondibérlet sima ügy volt. Ahogy a Tom Ford szemüveg is.

Ilyen a Tom Ford szemüveg

Kicsit olyan kinézetre, mint amit Superman is hordott egyébként. Habár már elég régen láttam a filmet, és nem jó az emlékezőtehetségem, de egészen azt a hatást adja át nekem ez a szemüveg, ami már a szuperhősömnek is volt. Ezért választottam a Tom Ford szemüveget eleinte. Persze azt is figyelembe vettem, hogy mi áll nekem jól, és azt kell mondjam, a jóképűségem nem vette el az, hogy szemüveges lettem, hála a Tom Ford szemüvegnek. Még a konditerembe is simán felvehettem a Tom Ford szemüveget, nem zavart semmiben, biztos a tartása. Ez nagy előny egy szemüvegnél szerintem. Nekem ugye korábban nem volt ebben részem, de a gimiben még egy padtársam egész nap az orrán nyomkodta felfelé a szemüveget, mert ahogy írt lehajtott fejjel, az folyton lecsúszott az órán, ami mondjuk engem szórakoztatott a rém unalmas anyag hallgatása közben, őt azonban halálra idegesítette. Nem csoda, hogy egy évvel később már kontaktlencsét vett. Talán ha ő is Tom Ford szemüveget választott volna, akkor meg sem próbálkozik a lencsével. Én legalábbis nem érzem szükségét a lencse hordásának, amikor van Tom Ford szemüveg is.

Na és neked hogyan állna a Tom Ford szemüveg?

Természetesen mindenkinek megvannak a maga preferenciái szemüveg ügyben. Kinek mi tetszik, nem tetszik, a saját dolga, de fontos az is, hogy jól is álljon az a szemüveg, mert sokat dobhat a kinézeten, mint nekem a Tom Ford szemüveg. Olyan a jó, szemüveg, amit legszívesebben le sem venne az ember. Ha te is valami olyasmire vágysz, mint amit nekem a Tom Ford szemüvegem jelent, akkor jó hírem van, ma már nem egy internetes oldal foglalkozik azzal, hogy ezeket a kereteket az arcunkhoz tudjuk nézni. Tudok is egy szuper oldal, ami ezzel foglalkozik, katt ide! Szerintem ez egy remek lehetőség arra, hogy megismerjük a potenciálunkat, így akár néhány perc alatt megtalálhatjuk a megfelelő szemüveget. Szerintem egyébként pont a Tom Ford szemüveg egy olyan keret, ami bárkinek jól állhat. Ráadásul könnyen, online is beszerezhető. Nem kell optikába látogatnunk, hogyha szemüveget akarunk, beszerezhetjük az internetről is, miközben otthon ülünk a pizsamánkban.

Ha pedig már megvan a Tom Ford szemüveg

Már egy ideje a Tom Ford szemüveget használom, és azt kell mondjam, nagyon meg vagyok elégedve vele. Nem csak a kinézetében imponáló, hanem jól is bírja a mindennapi sportos viseletet. Összességében tényleg nagyon jó választás volt a Tom Ford szemüveg, szerintem neked is tetszeni fog. Márkás szemüveget pedig már csak az érzet miatt is érdemes venni: nem egy kis névtelen szemüveget hordok éveken át az orromra biggyesztve. Ez pedig sokat számít, hogyha az ember önbizalmáról van szó, ezt saját kézből is tapasztaltam már. Azt hiszem, számomra a Tom Ford szemüveg lesz az a bizonyos szemüveg, amit egy életen át szívesen fogok tudni viselni. Talán a többi szemüvegem is ilyen lesz, talán nem, ezt már igazán csak az idő döntheti el. Úgyhogy hajrá, mindenki!