Broadway-musical lesz a Bajos csajokból

2017-09-08 13:00:11

 


Jövő áprilisban érkezik a Broadway színpadára a Bajos csajok című nagysikerű amerikai filmvígjáték musicalváltozata.

   
A 2004-es mozi színpadi adaptációját társszerzőként Tina Fey jegyzi, az eredeti film forgatókönyvírója és egyben egyik szereplője - írta a BBC News.
   

A színésznő egy Twitteren közzétett videóban jelentette be, hogy a musicalt 2018. március 12-től kezdik játszani az August Wilson Színházban és a hivatalos premier április 8-án lesz.
  

A Bajos csajok az egyik legjobban várt új Broadway-produkció a Jégvarázs és a Spongyabob Kockanadrág musicalváltozatai mellett.
   

A darabot Casey Nicholaw rendezi, a produceri munkálatokat Lorne Michaels, a Saturday Night Live (SNL) című műsor kitalálója és producere végzi.
   

A musicalt ugyan aktualizálták, de követni fogja a Mark Waters rendezte mozi történetét, amelyben a tinédzser Cady (Lindsay Lohan), miután visszatért családjával az Egyesült Államokba, kénytelen szembenézni az amerikai középiskolák kegyetlen világával.
   

A Rachel McAdams, Lizzy Caplan és Amanda Seyfried főszereplésével készült film színpadi változatában Kerry Butler (Hajlakk, Rémségek kicsiny boltja) és Erika Henningsen (A nyomorultak) is feltűnik.


(Forrás: MTI)


Hír megosztása