Észak-Kelet-Magyarország Jégkorong Fesztivál szombaton Jászberényben

2017-12-13 16:37:58

 

 

A Magyar Jégkorong Szövetség és a Jászberényi Fókák december 16-án, szombaton a jászberényi jégpályán rendezik meg az Észak-Kelet-Magyarország Jégkorong Fesztivált, melynek keretében lesz többek között bemutatóedzés és gyermektorna is.


A december 16-i Észak-Kelet Magyarország Jégkorong Fesztivál 10 órakor bemutató edzéssel veszi kezdetét a jászberényi jégpályán, melyet az MJSZ mentor edzői tartanak. Az edzés során a gyermekek tudásszintjét is felmérik, s ennek alapján osztják őket csapatokra.  Az egyórás edzést követően jégfelújítás lesz, majd elméleti foglalkozással, prezentációval folytatódik a program a jégkorongozó gyermekek számára. Közben toborzót is tartanak, melynek keretében lehetőség nyílik a szerelések felpróbálására és lesz autogram osztás is. A hírek szerint Szuper Levente és Szappanos Dávid lesz a sztárvendég.


Újabb jégfelújítást követően 12.30 óráról kezdődik a 4 a 4 elleni mérkőzések sorozata, melynek keretében mindenki folyamatosan a jégen lesz. A mérkőzések (20 percesek lesznek) 15.30 óráig tartanak, majd 15.40-kor lesz az eredményhirdetés.


Szántai Tibor


Hír megosztása